Σοτάρετε τον αρακά και τα φασολάκια με το Βούτυρο και τον κύβο. Αφού σοταριστούν καλά, τα σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε λίγο νερό να σκεπαστούν και τα αφήνετε να σιγοβράσουν μέχρι να είναι έτοιμα για φαγητό (και να μείνουν με το λάδι τους). Αλατοπιπερώνετε ελαφρά. Σε άλλη κατσαρόλα σχετικά μεγάλη, σοτάρετε στο καλαμποκέλαιο τον κύβο, το κρεμμύδι και κατόπιν τον κιμά. Ρίχνετε τον τοματοχυμό και λίγο νερό, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και τη ζάχαρη και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρις ότου ο κιμάς είναι έτοιμος και η σάλτσα παχύρρευστη. Τέλος, ρίχνετε στην κατσαρόλα τα έτοιμα λαχανικά και αφήνετε να σιγοβράσουν όλα μαζί για 10 - 15 λεπτά. Βράζετε τα ζυμαρικά, τα σουρώνετε, τα βουτυρώνετε και τα πασπαλίζετε με το μισό τυρί και τη μισή σάλτσα. Τελειώνετε πασπαλίζοντας με το υπόλοιπο τυρί και την υπόλοιπη σάλτσα. Ανακατεύετε πολύ καλά και αν θέλετε προσθέτετε λίγο ακόμα φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι από πάνω. Η σάλτσα πρέπει να είναι αρκετή ώστε να εισχωρήσει μέσα από τις κοιλότητες και να "ποτίσει" το ζυμαρικό.
Συνταγή 119 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!