350 g φετουτσίνια *
2 κουταλιά ελαφριά μαργαρίνη
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
450 g τόφου μεταξωτό
1/2 φλιτζάνι γάλα άπαχο ή σόγιας
1/2 φλιτζάνι φρέσκο τυρί παρμεζάνα τριμμένο
1 κουταλιά αλάτι
πιπέρι φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση
πρόσθετη παρμεζάνα κατά τη γεύση

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΝΤΙΠ ΜΕ ΚΡΕΜΟΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ...
Παγωτό καϊμάκι με μαστίχα Χίου...
ΚΑΥΤΕΡΟ ΜΠΑΜΠΑ ΓΚΑΝΟΥΣ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
ΝΤΙΠ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ...
ΠΕΝΕΣ ΝΕΑΣ ΟΡΛΕΑΝΗΣ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ...
ΣΠΕΤΣΛΕ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ...
ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΗ ...
Μακαρόνια με άσπρη σάλτσα ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΊΤΖΑΝΑΣ ...
Ψητές ντομάτες με παρμεζάνα και μαϊντανό ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΦΡΑ ΔΙΑΒΟΛΟ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑ ...
ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΗΛΟΥ...
ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥΡΕ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ...
ΠΕΝΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ...
ΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΒΑΛΣΑΜΙΚΗ ...
Ρεβύθια Σιφνέϊκα ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΟΝΤΡΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ MOZZARELLA ...
ΜΠΡΙ ΑΝ ΚΡΟΥΤ (BRIE EN CROUTE) ...
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ ...
ΓΑΛΕΟΣ ΜΕ ΚΡΟΚΟ ΣΕ ΛΑΔΟΧΑΡΤΟ...
ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΒΓΑ ΜΕ ΚΑΡΙ ...
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά
Προηγούμενη Συνταγή 15 από 29  Επόμενη

ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΤΟΦΟΥ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΛΦΡΕΝΤΟ 4 ψήφοι




 
Το μεταξωτό τόφου πουρέ έχει μια κρεμώδη υφή που το κάνει τέλειο για σάλτσες όπως η παρούσα ή για βάση dips και dressings για σαλάτες.
Υλικά

350 g φετουτσίνια *
2 κουταλιά ελαφριά μαργαρίνη
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
450 g τόφου μεταξωτό
1/2 φλιτζάνι γάλα άπαχο ή σόγιας
1/2 φλιτζάνι φρέσκο τυρί παρμεζάνα τριμμένο
1 κουταλιά αλάτι
πιπέρι φρεσκοαλεσμένο κατά τη γεύση
πρόσθετη παρμεζάνα κατά τη γεύση

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό.
2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μικρή κατσαρόλα. Προσθέτουμε το σκόρδο και σωτάρουμε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 2-3 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσει. Το βγάζουμε από τη φωτιά και πετά με το σκόρδο.
3. Αναμιγνύουμε τα επόμενα 4 συστατικά σε ένα μπλέντερ και ρίχνουμε τη λιωμένη μαργαρίνη από την κατσαρόλα. Τα δουλεύουμε μέχρι να γίνει ένα μίγμα ομοιόμορφο και κρεμοειδές. Το αναμιγνύουμε με το καυτό ζυμαρικό σε ένα μεγάλο μπολ σερβιρίσματος και ανακατεύουμε καλά.
4. Σερβίρουμε αμέσως βάζοντας πρόσθετη παρμεζάνα κατά τη γεύση.

Προηγούμενη Συνταγή 15 από 29  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.