Παίρνουμε ντομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες, κολοκυθάκια, τα κόβουμε από επάνω και με κουταλάκι αφαιρούμε το εσωτερικό τους και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί. Τσιγαρίζουμε σε λάδι τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, τα σκόρδα, τον κιμά, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι, καθώς επίσης και τα εσωτερικά που αφαιρέσαμε. Ρίχνουμε και το ρύζι και με λίγο νερό αφήνουμε να μαλακώσουν. Με αυτό το μίγμα γεμίζουμε τα ζαρζαβατικά στο ταψί. Περιχύνουμε λάδι, λίγο νερό, αλάτι και πιπέρι και σκεπάζουμε με αυτό που είχαμε αφαιρέσει αρχικά. Προσθέτουμε ανάμεσα και κομμάτια από τις πατάτες και φουρνίζουμε σε μέτρια φωτιά. Αν θέλουμε πιο χορταστικά τα γεμιστά μπορούμε να τα τελειώσουμε με σάλτα μπεσαμέλ.
Συνταγή 28 από 33
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!