2 μέτρια αγγούρια
200 γρ. κρέμα γάλακτος
1 λίτρο ζωμός από μοσχαράκι
500 γρ. σολομός φρέσκος κομμένος σε κύβους-μπουκιές
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
λίγος χυμός λεμονιού.
1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν ή κατά τη γεύση
αλάτι κατά τη γεύση

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΠΑΤΕ ΕΛΙΑΣ ΜΕ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΞYΔΙ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ ...
ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΤΟΦΟΥ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΑΠΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΚΛΑΣΟ ΚΑΡΙ ...
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ...
ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ (κατά G.S.Holister) ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΡΟΚΑ ...
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΑΠΟ ΑΝΗΘΟ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΤΣΙΛΙ ΣΟΣ ΚΑΙ ΖΩΜΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΑ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ (ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ) ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ...
ΕΥΚΟΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΡΕΙΔΙΩΝ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΠΑΓΕΤΙ ...
ΚΑΥΤΕΡΑ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΔΟ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ TAΪΛΑΝΔΗΣ ΜΕ ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ...
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΑΡΙΝΑΤΟ ΜΕ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΚΑΡΙ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ (διαβ.) ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΖΑΜΠΑΛΑΓΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΤΑ ...
Μακαρονάδα Αλφρέντο...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΠΟΥΡΔΕΤΟ ...
Πέννες με σολωμό και σάλτσα κρέμας με βότκα και πράσινους πιπερόσπορους ...

Συνταγές » Σούπες
Προηγούμενη Συνταγή 11 από 20  Επόμενη

ΣΟΥΠΑ ΑΓΓΟΥΡΙΟΥ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ 1 ψήφοι




 

Υλικά

2 μέτρια αγγούρια
200 γρ. κρέμα γάλακτος
1 λίτρο ζωμός από μοσχαράκι
500 γρ. σολομός φρέσκος κομμένος σε κύβους-μπουκιές
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
λίγος χυμός λεμονιού.
1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν ή κατά τη γεύση
αλάτι κατά τη γεύση

Εκτέλεση
1. Ξεφλουδίζουμε τα αγγούρια και τα κόβουμε στα δυο. Με το κουταλάκι αφαιρούμε σπόρους και υγρό εσωτερικό, τα κόβουμε σε λωρίδες και μετά σε μικρούς κύβους. Το σοτάρουμε στο βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει.
2. Σοτάρουμε χωριστά με λίγο βούτυρο τα κομμάτια του σολομού μέχρι να γίνουν.
3. Προθερμαίνουμε τα πιάτα στο φούρνο. Όταν βράσει το αγγούρι το λιώνουμε στο μίξερ, προσθέτουμε αλάτι, καγιέν και το άνηθο. Μαγειρεύουμε μέχρι να μειωθεί κατά τι η ποσότητα και να γίνει παχύρρευστη. Προσθέτουμε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού. Βάζουμε το σολομό στα ζεσταμένα πιάτα και ρίχνουμε τη σούπα. Προσθέτουμε ένα κλαράκι φρέσκο άνηθο στο κάθε πιάτο και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 11 από 20  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.