Βάζουμε ένα κοτόπουλο ~2,5 κιλά (ή αντίστοιχα λαιμούς και κόκαλα) σε μεγάλη κατσαρόλα και το σκεπάζουμε με ~3 λίτρα νερό. Ρίχνουμε μέσα 2 φέτες καθαρισμένη φρέσκια τζιντζερόριζα (διαμέτρου ~2,5 εκ. και πάχους ~1-1,5 εκ.) και ένα φρέσκο κρεμμυδάκι με το πράσινό του ψιλοκομμένο. Το βράζουμε σε δυνατή φωτιά αφαιρώντας τις ακαθαρσίες και τον αφρό, μισοσκεπάζουμε την κατσαρόλα και συνεχίζουμε το βράσιμο με χαμηλή φωτιά για 2 ώρες μέχρι που να διαλύεται το κοτόπουλο. Βγάζουμε από μέσα το κοτόπουλο και περνάμε το ζωμό από ψιλό κόσκινο, τον κρυώνουμε και το βάζουμε στο ψυγείο. Αφαιρούμε και πετάμε το λίπος που θα συγκεντρωθεί στην επιφάνεια.
Συνταγή 18 από 20
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!