12 φρέσκοι κολοκυθοανθοί ανοιχτοί 100 γρ. φέτα ψιλοτριμμένη 1 αυγό χτυπημένο πιπέρι κατά τη γεύση λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τη φέτα με το αυγό και το πιπέρι. Γεμίζουμε με ένα κουταλάκι τους κολοκυθοανθούς, στρίβουμε λίγο τις άκρες για να κλειστεί ή ζύμη μέσα και να μην αδειάσουν. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι προσέχοντας να μην ανοίξουν.
Συνταγή 33 από 45
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
vaggelio 24-06-2008 22:10:57
ΣΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΔΙΌΣΜΟ Ή ΜΑΡΑΘΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΡΩΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ.
ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ <<ΚΟΛΟΚΥΘΟΛΟΥΛΟΥΔΑ>> ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΟΣΤΗΜΑ ΑΝ ΤΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΧΥΛΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΣΟΥΜΕ.-ΧΥΛΟΣ:ΦΑΡΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΗ + ΑΛΑΤΙ +ΠΙΠΕΡΙ +ΕΝΑ ΑΥΓΟ + ΜΠΥΡΑ (ΤΟΣΗ ΟΣΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΥΛΟΣ). ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΡΑΓΑΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΙ ΜΕΖΕΣ ΦΟΒΕΡΟΣ.
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!