1 μοσχαρίσιο φιλέτο κομμένο σε λεπτές λωρίδες 2 κουταλάκια κόρνφλάουρ, χόιζιν και όιστερ σως 1 πορτοκάλι κομμένο σε κυβάκια 1 κρεμμύδι 1 κόκκινη πιπεριά σε μεγάλα κυβάκια το ασπράδι ενός αυγού
1 μοσχαρίσιο φιλέτο κομμένο σε λεπτές λωρίδες 2 κουταλάκια κόρνφλάουρ, χόιζιν και όιστερ σως 1 πορτοκάλι κομμένο σε κυβάκια 1 κρεμμύδι 1 κόκκινη πιπεριά σε μεγάλα κυβάκια το ασπράδι ενός αυγού
Εκτέλεση
Μαρινάρουμε για μισή ώρα το κρέας στις σάλτσες με λίγο καλαμποκέλαιο. Το στραγγίζουμε, το περνάμε από το χτυπημένο ασπράδι και το τηγανίζουμε σε καλαμποκέλαιο. Βγάζουμε το κρέας και κάνουμε το ίδιο με τα λαχανικά. Ξαναβάζουμε στο γουόκ το κρέας, προσθέτουμε το πορτοκάλι και τις σάλτσες της μαρινάδας και σοτάρουμε μέχρι να πάρει το φαγητό δύο-τρεις βράσεις.
Συνταγή 92 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!