-Κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια τι κρέας
-Βάζετε το λάδι με μία κατσαρόλα και όταν κάψει, προσθέτετε το κρέας και ανακατεύετε.
-Προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι, τη δάφνη, τα δύο κρεμμύδια ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε να τσιγαριστούν και αυτά.
-Προσθέτετε το ξύδι ανακατεύετε και αφήνετε να σιγοβράσουν.
-Εν τω μεταξύ καθαρίζετε τα κρεμμυδάκια και τα σκόρδα και τα ρίχνετε και αυτά στο κρέας.
-Ανακατεύετε μέχρι να μαραθούν και να ροδοκοκκινίσουν.
-Τέλος προσθέτετε τη ντομάτα και 2 ποτήρια νερό.
-Σκεπάζετε την κατσαρόλα, την αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 3-4 ώρες περίπου και να μείνει με την σάλτσα του.
Συνταγή 137 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
STAUROULA 17-01-2009 06:19:46
ΤΩΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΙΦΑΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!