1 κιλό μοσχάρι
1 1/2 κιλό κρεμμύδια μικρά
2 κρεμμύδια
1 1/2 φλιτζάνι λάδι
1 φύλλο δάφνης
8 σκελίδες σκόρδο
1/2 φλιτζάνι ξύδι
5 ντομάτες φρέσκιες
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
αλάτι, πιπέρι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΠΑΡΑΓΓΙ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΕΣ (Scampi alla Veneziana)...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ...
ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ Α ...
ΨΑΡΟΤΗΓΑΝΙΑ ΑΝΑΜΙΚΤΗ...
ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΑ...
ΜΠΟΤΙ ΚΕΜΠΑΠ ...
Λαζάνια πατάτας με σπανάκι και άσπρη τρούφα ...
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ...
Μπιφτέκια με Πατάτες στο Φούρνο ...
ΝΟΥΝΤΛ ΡΟΜΑΝΟΦ ...
ΠΑΓΩΤΟ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΑΡΙΝΑΡΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΔΟ ΜΕ ΣΟΛΩΜΟ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑ ...
Σούπα Μινεστρόνε ...
Αρνί με κολοκυθάκια στο φούρνο ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΕ ΜΕ ΜΠΙΡΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ...
Σαλάτα με κοτόπουλο, ανανά και μακαντάμια...
ΠΕΝΕΣ ΝΤΙΖΟΝ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ...
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ...
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΨΗΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΠΑΣΤΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
Σπαγγέτι με καπνιστό σολωμό και μουστάρδα ...
ΚΑΥΤΕΡΑ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΔΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙ ...
Κοχύλια με αστακοουρές ραγού σε σος λεμονιού ...
ΚΡΟΚΕΤΕΣ ...

Συνταγές » Κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 137 από 170  Επόμενη

Μοσχάρι Στιφάδο 12 ψήφοι




 

Υλικά
1 κιλό μοσχάρι
1 1/2 κιλό κρεμμύδια μικρά
2 κρεμμύδια
1 1/2 φλιτζάνι λάδι
1 φύλλο δάφνης
8 σκελίδες σκόρδο
1/2 φλιτζάνι ξύδι
5 ντομάτες φρέσκιες
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
-Κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια τι κρέας
-Βάζετε το λάδι με μία κατσαρόλα και όταν κάψει, προσθέτετε το κρέας και ανακατεύετε.
-Προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι, τη δάφνη, τα δύο κρεμμύδια ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε να τσιγαριστούν και αυτά.
-Προσθέτετε το ξύδι ανακατεύετε και αφήνετε να σιγοβράσουν.
-Εν τω μεταξύ καθαρίζετε τα κρεμμυδάκια και τα σκόρδα και τα ρίχνετε και αυτά στο κρέας.
-Ανακατεύετε μέχρι να μαραθούν και να ροδοκοκκινίσουν.
-Τέλος προσθέτετε τη ντομάτα και 2 ποτήρια νερό.
-Σκεπάζετε την κατσαρόλα, την αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 3-4 ώρες περίπου και να μείνει με την σάλτσα του.

Προηγούμενη Συνταγή 137 από 170  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

STAUROULA 17-01-2009 06:19:46

ΤΩΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΙΦΑΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.