250 γρ. βατόμουρα φρέσκα ή κατεψυγμένα
200-250 γρ. ζάχαρη κατά τη γεύση
50 γρ. κουβερτούρα τριμμένη στον τρίφτη σε φυλλαράκια
Τα φύλλα από 1 μικρό ματσάκι βασιλικό πλυμένα, στεγνωμένα και τεμαχισμένα
250 γρ. βατόμουρα φρέσκα ή κατεψυγμένα
200-250 γρ. ζάχαρη κατά τη γεύση
50 γρ. κουβερτούρα τριμμένη στον τρίφτη σε φυλλαράκια
Τα φύλλα από 1 μικρό ματσάκι βασιλικό πλυμένα, στεγνωμένα και τεμαχισμένα
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα βατόμουρα μαζί με τη ζάχαρη και τον βασιλικό και νερό περίπου ίσο με τον μισό όγκο από τα βατόμουρα. Ανακατεύουμε και βράζουμε για 3-4 λεπτά έως ότου αρχίσει να δένει η μαρμελάδα. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε την κουβερτούρα τεμαχισμένη. Ανακατεύουμε, να λιώσει, και γεμίζουμε αποστειρωμένα βάζα.
Συνταγή 49 από 56
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Φανή 13-11-2008 00:43:42
Para poly kalh
YumYum Editor 11-07-2008 20:08:16
Αγαπητή Αθηνά, ευχαριστούμε για την ερώτηση, τώρα μπορείς να διαβάσεις και την εκτέλεση. Καλή όρεξη!!!!
Αθηνά 07-07-2008 04:21:19
Δεν υπάρχουν οδηγίες εκτέλεσης. Θα υπάρξουν;
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!