Ένα ωραίο πιάτο για τη γιορτή των ερωτευμένων και όχι μόνο!
Υλικά
1 αβοκάντο 300 γρ. γαρίδες βρασμένες και καθαρισμένες 2 καρδιές σέλερι κομμένες σε κύβους 4 καρύδια ξεφλουδισμένα και κομματιασμένα ντρέσινγκ από 4 κουταλιές μαγιονέζα με λεμόνι,1 κουταλιά κέτσαπ και 1 κουταλιά κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
1. Κόβουμε στη μέση, ξεφλουδίζουμε, αφαιρούμε το κουκούτσι και κόβουμε σε μικρά κομμάτια τη σάρκα του αβοκάντο. 2. Ρίχνουμε τις γαρίδες σε νερό που βράζει για 1/2 λεπτό, τις βγάζουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν. 3. Σε ένα μπολ βάζουμε τις γαρίδες, το αβοκάντο, το σέλερι και τα καρύδια. Τα αναμιγνύουμε με το ντρέσινγκ της μαγιονέζας. 4. Γεμίζουμε τα μισά αβοκάντο με το μίγμα και τα παγώνουμε μέχρι να σερβίρουμε.
Συνταγή 13 από 17
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!