3/4 φλιτζ. βούτυρο
2 1/2 φλιτζ. κομμένα κρεμμύδια
2 φλιτζ. κομμένο σέλερι
4 κουταλάκια ξηρό φασκόμηλο
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ξηρό θρούμπι
1 κουταλάκι πιπέρι
1 κουταλάκι ματζουράνα
1/2 κουταλάκι ξηρό θυμάρι
14 φλιτζ. ξηρό λευκό ψωμί κομμένο σε κύβους

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Παγωτό Σαντιγί ...
ΦΙΛΕΤΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΥ ΦΛΑΜΠΕ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΣΤΡΕΙΔΙΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
ΔΙΠΛΕΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΑΝΗΘΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ...
Πέννες με στρείδια και σπανάκι ...
Τηγανητό τυρί camembert με σoς από ακτινίδια και ανανά ...
Μεσογειακά φετουτσίνια με γαρίδες και σπανάκι ...
ΦΡΙΤΑΤΑ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
...
Κοχύλια με αστακοουρές ραγού σε σος λεμονιού ...
ΨΑΡΙ ΦΕΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ (ΤΟΝΟ Ή ΞΙΦΙΑ Ή ΣΥΝΑΓΡΙΔΑ) ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΙΤΣΑΓΙΟΛΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΡΟΚΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΠΑΝΣΕΤΑ ...
ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ ΨΑΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΧΑΡΑΣ ...
Αγκινάρες Ογκρατέν...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ...
Παγωτό Καφέ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΠΑΓΕΤΙ ...
ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΓΟΥΡΙ ...
ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΡΥΖΟΦΙΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΙ ...
ΡΑΪΤΑ ΜΕ ΜΙΓΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ...
Σουβλάκι με ρύζι ...
Παγωτό Πεπόνι ...
ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ...
ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΚΡΟΥΤΟΝ AIOLI ...

Συνταγές » Κρεατικά
Προηγούμενη Συνταγή 34 από 170  Επόμενη

Γέμιση Γαλοπούλας με λαχανικά και ψωμί1 ψήφοι




 

Υλικά
3/4 φλιτζ. βούτυρο
2 1/2 φλιτζ. κομμένα κρεμμύδια
2 φλιτζ. κομμένο σέλερι
4 κουταλάκια ξηρό φασκόμηλο
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ξηρό θρούμπι
1 κουταλάκι πιπέρι
1 κουταλάκι ματζουράνα
1/2 κουταλάκι ξηρό θυμάρι
14 φλιτζ. ξηρό λευκό ψωμί κομμένο σε κύβους

Εκτέλεση
1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Τηγανίζουμε τα κρεμμύδια μαζί με το σέλερι και τα ξηρά μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύοντας συχνά, μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν, περίπου για 10-15 λεπτά.
2. Μεταφέρουμε το μίγμα σε ένα πολύ μεγάλο μπολ. Προσθέτουμε τους κύβους ψωμιού και αναμιγνύουμε καλά.
3. Αν κάνουμε από πριν τη γέμιση: Μεταφέρουμε το μίγμα των μαγειρεμένων λαχανικών σε ένα μεγάλο μπολ. Αφήνουμε να κρυώσει και το κρυώνουμε σε αεροστεγές δοχείο για 24 ώρες. Αναμιγνύουμε το ψωμί μόλις πριν γεμίσουμε το πουλερικό.
4. Γεμίζουμε τη γαλοπούλα κι από τις δυο άκρες με το μίγμα αυτό.

Προηγούμενη Συνταγή 34 από 170  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.