1. Πλένουμε καλά το λεμόνι. Με μια πολύ λεπτή και κοφτερή λεπίδα αφαιρούμε το κίτρινο μέρος της φλούδας και το κόβουμε σε λωρίδες.
2. Ζεσταίνουμε το κρασί, προσθέτουμε τη φλούδα του λεμονιού και μια πρέζα αλάτι, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά.
3. Στο μεταξύ σε ένα μπολ χτυπάμε ελαφρά 4 κουταλιές ελαιόλαδο μαζί με το σκόρδο, μπόλικο μαϊντανό και πιπέρι κατά τη γεύση. Στραγγίζουμε τη φλούδα λεμονιού και προσθέτουμε το υγρό της στην υπόλοιπη σάλτσα. Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε σε ένα δροσερό μέρος, ανακατεύοντας που και που.
4. Την ώρα του φαγητού, βράζουμε το ζυμαρικό, το περιχύνουμε με τη σάλτσα, πασπαλίζουμε με λίγο φρεσκοτριμμένο τζίντζερ και σερβίρουμε.
Συνταγή 10 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!