500 γρ. ζυμαρικό φετουτσίνια 1,5 φλιτζάνι βούτυρο μοιρασμένο 500 γρ. στήθος κοτόπουλου κομμένο σε μικρούς κύβους 900 γρ. τυρί ρικότα πλήρες με το γάλα του 1/2 λίτρο παχιά κρέμα 1 κουταλάκι αλάτι 1 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
1 Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. 2 Στο μεταξύ λιώνουμε 2 κουταλιές βούτυρο σε μια μεγάλη χύτρα ή τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε το κοτόπουλο μέχρι να ασπρίσει και οι χυμοί του να τρέχουν διαφανείς. 3 Σε μια μεγάλη κατσαρόλα αναμιγνύουμε τη ρικότα, την κρέμα, το αλάτι, την παρμεζάνα και τι υπόλοιπο βούτυρο. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να αναμιχθούν καλά, περίπου για 10 λεπτά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το ζυμαρικό και το κοτόπουλο και μαγειρεύουμε μέχρι να ζεσταθούν καλά.
Συνταγή 100 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!