Αραμπιάτα” ονομάζεται στην Ιταλία ένα καυτερό πιάτο με πολλά μπαχαρικά. Η λέξη σημαίνει “μαινόμενος”. Ο βαθμός της “μανίας” ρυθμίζεται εύκολα με την ποσότητα των νιφάδων καυτερού πιπεριού που χρησιμοποιούμε.
Η σάλτσα αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση και για πρόσθετα συστατικά, π.χ. ψητό κοτόπουλο,
που το κόβουμε σε μικρές μπουκιές και το βάζουμε στην έτοιμη σάλτσα ή και ωμό στήθος κοτόπουλου
ή γαρίδες, που τα μαγειρεύουμε χωριστά ή και μαζί με τη σάλτσα.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!