Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΑΤΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΝΟΚΙΟ ...
Φιλέτα μόσχου μαρινάτα με κόκκινο κρασί και τσίλι ...
ΠΡΑΣΙΝΟ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ...
Σάλτσα βασιλικού (pestο) ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΚΑΙ ΠΙΠΈΡΙΕΣ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ CAJUN ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ...
ΚΟΧΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ, ΚΑΠΑΡΗ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ...
ΚΑΡΠΑΤΣΟ ΣΟΛΟΜΟΥ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΑΣ ΚΑΒΟΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΑΒΓΑ ΓΛΥΚΟΞΙΝΑ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΦΟΙΝΙΚΟΔΕΝΤΡΟΥ ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΙ ...
Κότα με μακαρόνια στο φούρνο ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡΟ ...
Πέννες με σολωμό και σάλτσα κρέμας με βότκα και πράσινους πιπερόσπορους ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
Παγωτό βερίκοκο ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΊΤΖΑΝΑΣ ...


Συνταγές » Ζυμαρικά
Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα

Φετουτσίνια με χτένια  
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ  
Φετουτσίνια με σπαράγγια και γαρίδες  
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ, ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ  
Ένα γρήγορο και απλό πιάτο με θεία γεύση. Είναι λίγο βαρύ, όμως μπορούμε να μειώσουμε τα λιπαρά αν θέλουμε.
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ, ΤΥΡΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ, ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ  
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ  
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΧΤΕΝΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ  
Η σάλτσα αυτή προέρχεται από την Προβηγκία και αποτελεί την πολύ ελαφριά όψη της γαλλικής κουζίνας, όπου, αντί για σοτάρισμα σε λάδι ή βούτυρο, η σάλτσα γίνεται αφήνοντας τα λαχανικά να "ιδρώσουν" σε πολύ χαμηλή φωτιά. Αποδίδει όμως τις λεπτές γεύσεις τους, ενώ προσθέτοντας προς το τέλος λίγο πολύ καλής ποιότητας ελαιόλαδο τις δυναμώνουμε κατά πολύ.
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΑΠΟ ΛΙΘΡΙΝΙ  
Η Σάλσα Βέρακρουζ, κλασικό μεξικάνικο πιάτο, χρησιμοποιείται παραδοσιακά με λυθρίνι και ασφαλώς προέρχεται από την ομώνυμη πόλη. Χυμός γλυκολέμονου, τομάτες, κρεμμύδια, τσίλι και φρέσκος κόλιαντρος είναι πράγματα που περιμένετε να βρείτε σε ένα μεξικάνικο πιάτο. Αλλά το ελαιόλαδο, οι ελιές και η κάπαρη; Τα συστατικά αυτά αντικατοπτρίζουν την ισπανική επίδραση στα ντόπια συστατικά. Οι Ισπανοί έφεραν επίσης το γλυκολέμονο και το κόλιαντρο στο Μεξικό, αυτά όμως ενσωματώθηκαν τόσο καλά στη μεξικάνικη κουζίνα, που η προέλευσή τους έχει πια ξεχαστεί.
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΒΟΛΒΟ ΜΑΡΑΘΟΥ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ  
Ένα πολύχρωμο μίγμα από γαρίδες, βολβό μάραθου, πλατιά φασόλια (φρέσκα) και φέτες πορτοκαλιού ανακατεμένα με μια ελαφριά σος κρασιού.

Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

 

 

 

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.