500 γρ ζυμαρικό πεταλούδες
400 γρ καρδιές αγκινάρας μαρινάτες
3 κουταλιές ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1/2 φλιτζ (95 γρ) ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια κομμένες
2 κουταλιές φρέσκα τσάϊβς κομμένα
200 γρ φρέσκο τυρί ρικότα

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΤΖΟΥΝ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
ΚΟΧΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΑΜΑΓΕΙΡΕΥΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ, ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝΟΥ ...
ΡΥΖΙ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΗ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ...
ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΖΑΜΠΑΛΑΓΙΑ ...
ΝΕΚΤΑΡ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΜΥΔΙΑ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ...
ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΝΙΦΑΔΕΣ ΠΙΠΕΡΙΟΥ ...
ΠΕΣΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ...
ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ...
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ...
ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ...
...
ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΞΙΝΟΚΑΥΤΕΡΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ...
ΠΙΤΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ...
ΡΥΖΙ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ - Riso con Basilico e Pomodori...
ΚΑΡΟΤΑ ΜΕ ΣΚΟΝΗ ΠΕΝΤΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ, ΜΠΙΖΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΑΣΤΑΚΟΣ ΘΕΡΜΙΔΟΡ ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΙΡΦΡΑΙΝΤ ΜΕ ΣΟΣ ΣΤΡΕΙΔΙΩΝ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ CAJUN ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΤΥΡΙ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, χορταρικά
Προηγούμενη Συνταγή 17 από 301  Επόμενη

ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ 3 ψήφοι




 

Υλικά
500 γρ ζυμαρικό πεταλούδες
400 γρ καρδιές αγκινάρας μαρινάτες
3 κουταλιές ελαιόλαδο
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
1/2 φλιτζ (95 γρ) ελιές μαύρες χωρίς κουκούτσια κομμένες
2 κουταλιές φρέσκα τσάϊβς κομμένα
200 γρ φρέσκο τυρί ρικότα

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τις πεταλούδες και τις επαναφέρουμε στην κατσαρόλα.
2. Στο μεταξύ, στραγγίζουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες τις καρδιές αγκινάρας.Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Βάζουμε το σκόρδο και το τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει, προσέχοντας να μην κάψει και πικρήνει.
3. Προσθέτουμε τις καρδιές αγκινάρας και τις ελιές στο τηγάνι και ανακατεύουμε μέχρι να ζεσταθεί καλά το μίγμα. Προσθέτουμε τα τσάϊβς και τη ρικότα, σπάζοντάς την με ένα κουτάλι. Μαγειρεύουμε μέχρι να ζεσταθεί καλά η ρικότα.
4. Αναμιγνύουμε τη σάλτσα με το ζυμαρικό και βάζουμε αλάτι και φρσκοαλεσμένο πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.

Προηγούμενη Συνταγή 17 από 301  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.