500 γρ. μαύρα ταλιολίνι ΜΥΛΕΛΙΑ 1 κόκκινη, 1 πράσινη και 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε καρεδάκια 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο. 1/2 κιλό γαρίδες. 1 πολύ ώριμο μάνγκο καθαρισμένο ελαιόλαδο αλόη, πιπέρι 1 ποτήρι περίπου ζωμό κοτόπουλου ή κρέατος
Εκτέλεση
1. Βράζουμε σε άφθονο αλατισμένο νερό τα ταλιολίνι al dente. 2. Σoτάρουμε ελαφρά το κρεμμυδάκι και τις πιπεριές στο ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν. 3. Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο τις γαρίδες μέχρι να κοκκινίσουν, γύρω στα δέκα λεπτά σε δυνατή φωτιά. 4. Περνάμε το μάνγκο από το μπλέντερ μέχρι να γίνει πολτός. 5. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε τον πολτό του μάνγκο διαλύοντας τον με όσο ζωμό χρειάζεται ώστε να γίνει μια αρκετά πηχτή σάλτσα. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση. 6. Ανακατεύουμε καλά τα ταλιολίνι με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
Συνταγή 212 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!