400 γρ. σπαγγετίνι ή φιδές
2 κουταλιές φρέσκο θυμάρι (ή βασιλικός)
4 μεγάλες ώριμες τομάτες
4-5 κουταλιές ελαιόλαδο
πιπέρι και αλάτι κατά τη γεύση

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΓΑΡΊΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΡΑΓΚΟΝ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΚΟΡΓΚΟΤΖΟΛΑΣ ...
ΦΟΥΖΙΛΙ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΙΜΑ ΑΛΑ ΡΟΜΑΝΑ ...
ΡΟΔΕΛΕΣ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΚΟΝ ...
ΠΕΝΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΓΥΝΑΙΚΑΣ ...
Λιγκουίνια με γαρίδες και σκόρδο ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ DIAVOLO – ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ 3 ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΠΑΓΕΤΙ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΣΥΡΑΚΟΥΣΩΝ ...
Κοχύλια με σολομό και παπάγια ...
ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΑ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΕΣ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΟΛΟΜΟ ...
Σπαγγέτι με τόννο και hoisin sauce ...
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ, ΨΗΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΙΝΟΚΙΟ ...
Γέμιση Γαλοπούλας με λαχανικά και ψωμί...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΛΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΜΟΝΑΤΟ ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΨΗΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ...
ΡΟΔΕΛΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΟ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΙ ...
Σαλάτα ζυμαρικού Αλφρέντο ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, μακαρονοσαλάτες
Προηγούμενη Συνταγή 20 από 57  Επόμενη

ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΚΡΥΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ 0 ψήφοι




 

Υλικά

400 γρ. σπαγγετίνι ή φιδές
2 κουταλιές φρέσκο θυμάρι (ή βασιλικός)
4 μεγάλες ώριμες τομάτες
4-5 κουταλιές ελαιόλαδο
πιπέρι και αλάτι κατά τη γεύση

Εκτέλεση

1. Βουτάμε τις τομάτες σε ζεματιστό νερό, τις ξεφλουδίζουμε, αφαιρούμε τους σπόρους και τις κόβουμε κομματάκια μέσα σε ένα μεγάλο μπολ.
2. Προσθέτουμε λίγο λάδι, το θυμάρι (ή βασιλικό) φρεσκοκομμένο, πιπέρι, αλάτι και τα ανακατεύουμε.
3. Βράζουμε τα vermicelli, τα στραγγίζουμε, τα κρυώνουμε με κρύο νερό και τα ξαναστραγγίζουμε.
4. Κατά βούληση προσθέτουμε και άλλα ορεκτικά, όπως κάπαρη, ελιές, κομματάκια πιπεριά, τόνο, αντσούγα, γαύρο ξιδάτο ή λεμονάτο, λακέρδα κλπ.
5. Τα βάζουμε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος, τα περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι, τα ανακατεύουμε με τις τομάτες και τα παγώνουμε για 1-2 ώρες.

Προηγούμενη Συνταγή 20 από 57  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

μαρια 28-06-2008 01:22:38

ιδανικη για το καλοκαιρι...

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.