400 γρ. σπαγγετίνι ή φιδές 2 κουταλιές φρέσκο θυμάρι (ή βασιλικός) 4 μεγάλες ώριμες τομάτες 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο πιπέρι και αλάτι κατά τη γεύση
Εκτέλεση
1. Βουτάμε τις τομάτες σε ζεματιστό νερό, τις ξεφλουδίζουμε, αφαιρούμε τους σπόρους και τις κόβουμε κομματάκια μέσα σε ένα μεγάλο μπολ. 2. Προσθέτουμε λίγο λάδι, το θυμάρι (ή βασιλικό) φρεσκοκομμένο, πιπέρι, αλάτι και τα ανακατεύουμε. 3. Βράζουμε τα vermicelli, τα στραγγίζουμε, τα κρυώνουμε με κρύο νερό και τα ξαναστραγγίζουμε. 4. Κατά βούληση προσθέτουμε και άλλα ορεκτικά, όπως κάπαρη, ελιές, κομματάκια πιπεριά, τόνο, αντσούγα, γαύρο ξιδάτο ή λεμονάτο, λακέρδα κλπ. 5. Τα βάζουμε σε μια πιατέλα σερβιρίσματος, τα περιχύνουμε με το υπόλοιπο λάδι, τα ανακατεύουμε με τις τομάτες και τα παγώνουμε για 1-2 ώρες.
Συνταγή 20 από 57
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
μαρια 28-06-2008 01:22:38
ιδανικη για το καλοκαιρι...
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!