1. Βάζουμε το σολωμό στην κατάψυξη για 30 λεπτά, ώστε να σκοτωθούν οι τυχόν μικροοργανισμοί. Αποψύχουμε στο ψυγείο. 2. Αναμιγνύουμε τις ελιές, τη ρίγανη, τα κρεμμυδάκια, το μαϊντανό, το χυμό λεμονιού και το λάδι σε ένα μπολ. 3. Ακριβώς πριν σερβίρουμε, ψιλοκόβουμε το σολωμό με το χέρι και τον βάζουμε στο μίγμα με τις ελιές. 4. Βάζουμε το ταρτάρ σωρό σε ένα πιάτο, γαρνιρισμένο με τα κομμάτια λεμονιού και το τοστ.
Συνταγή 41 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
sonaki 15-02-2008 07:08:23
ΠΑΡΑ πόλυ νόστιμο αλλά ... αν δεν είστε 100% σίγουροι οτι ο σωλομός είναι φρέσκος καλύτερα τηγανίστε τον λίγο πρώτα
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!