1. Ανακατεύετε μαζί τη ζάχαρη, το αλεύρι και το αλάτι. Προσθέτουμε το γάλα και αφήνουμετε να βράσει, ανακατεύοντας, μέχρι να δέσει. 2. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά. Προσθέτουμε 1 φλιτζ. από το καυτό γάλα στα αυγά ανακατεύοντας συνεχώς. Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών πίσω στην κατσαρόλα με το γάλα ανακατεύοντας συνεχώς για 1 λεπτό. Το αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει. -Προσθέτουμε τις βανίλιες και την κρέμα γάλακτος. 3. Το μείγμα τώρα είτε το βάζουμε στην κατάψυξη και κάθε 1 ώρα το ξύνουμε με το πιρούνι για να διώξει την κρυσταλλική μορφή είτε χρησιμοποιούμε παγωτομηχανή.
Συνταγή 37 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!