Βάζουμε τον ταραμά να ξαλμυρίσει από βραδύς σε χλιαρό νερό. Το πρωί τον στραγγίζουμε και τον βάζουμε στο μπλέντερ. Τον χτυπάμε ώσπου να ασπρίσει με τον μισό χυμό λεμονιού και προσθέτουμε στο χτύπημα σιγά-σιγά λίγο λάδι. Βάζουμε και το σκόρδο και συνεχίζουμε το χτύπημα. Αφού έχουμε βάλει το ψωμί στο νερό, το στραγγίζουμε και το προσθέτουμε στο μπλέντερ. Συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε σε τακτά διαστήματα το υπόλοιπο λάδι και το λεμόνι. Χτυπάμε για αρκετή ώρα μέχρινα αφρατέψει.
Συνταγή 50 από 51
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΦΩΣΤΗΡΑΣ 06-03-2009 07:35:32
Εφτιαξα την ταραμοσαλάτα κι εγινε τελεια.Ευχαριστω για τη συνταγή!!!!!!
ΦΩΣΤΗΡΑΣ 02-03-2009 04:10:22
Ειναι απαραιτητο το ξαλμυρισμα?
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!