1. Τηγανίζουμε το μπέικον, προσθέτουμε τα μανιτάρια και σιγοβράζουμε μέχρι να φύγει το νερό.
2. Χωριστά αναμιγνύουμε την κρέμα, την κρέμα, το τυρί, τα χορταρικά και τα βάζουμε στο τηγάνι, όπου τα τηγανίζουμε ελαφρά για 10 λεπτά.
3. Στο μεταξύ βράζουμε το ζυμαρικό βάζοντας στο νερό το σκόρδο, 2 κουταλιές λάδι και αλάτι και το σουρώνουμε.
4. Κατανέμουμε το ζυμαρικό σε πιάτα, ρίχνουμε τη σάλτσα και από 1 κρόκο και ανακατεύουμε.
Συνταγή 17 από 29
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!