2 αχλάδια πολύ ώριμα, ξεφλουδισμένα και κομμένα 1 αβοκάντο πολύ ώριμο, ξεφλουδισμένο, χωρίς καουκούτσι και κομμένο 2 κουταλιές χυμός λεμονιού 2 κουταλιές πορτοκαλόφλουδα τριμμένη 2 κουταλιές απλό ή αρωματικό σκούρο ρούμι 1/2 φλιτζάνι φιστίκια ή μακαντάμια κομμένα 1 d μπαχάρι κλαράκια μέντας για γαρνίρισμα
2 αχλάδια πολύ ώριμα, ξεφλουδισμένα και κομμένα 1 αβοκάντο πολύ ώριμο, ξεφλουδισμένο, χωρίς καουκούτσι και κομμένο 2 κουταλιές χυμός λεμονιού 2 κουταλιές πορτοκαλόφλουδα τριμμένη 2 κουταλιές απλό ή αρωματικό σκούρο ρούμι 1/2 φλιτζάνι φιστίκια ή μακαντάμια κομμένα 1 d μπαχάρι κλαράκια μέντας για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Αναμιγνύουμε όλα τα συστατικά στο μπλέντερ και τα δουλεύουμε για 1 περίπου λεπτό. Χύνουμε το μίγμα σε ένα γυάλινο δοχείο γλυκού ή ποτήρια και τα παγώνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον. Τα γαρνίρουμε και τα σερβίρουμε κρύα.
Συνταγή 47 από 56
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!