1 αγκινάρα από κονσέρβα στραγγισμένη
λίγο σπανάκι κατεψυγμένο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
4 σταγόνες ταμπάσκο
λίγη πάπρικα ή κατά τη γεύση
¾ φλιτζ. γιαούρτι
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C.
2. Κτυπάμε στο μπλέντερ τα πρώτα 6 υλικά. Προσθέτουμε στο μίγμα την πάπρι-κα και ενσωματώνουμε το γιαούρτι. Ψήνουμε στον φούρνο για 25 λεπτά.
3. Σερβίρουμε μέσα σε ένα καρβέλι ψωμί από όπου έχουμε αφαιρέσει την ψίχα.
Συνταγή 10 από 19
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
mafie 08-10-2009 02:05:35
Ήθελα μόνο να ρωτήσω εαν αυτή η συνταγή είναι παρεμφερής με το ντιπ σπανάκι- αγγινάρα που σερβίρουν στα applebees. Επίσης, εάν η αγγινάρα και το σπανάκι είναι φρέσκα, τι αλλαγές πρέπει να κάνω στη διαδικασία;
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!