500 γρ. φετουτσίνια λευκά και πράσινα 2,5 κουταλιές ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 250 γρ. μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα 1/2 φλιτζ. αρακάς μικρός αποψυγμένος 2/3 φλιτζ. άπαχο τυρί κότατζ αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση 1 κουταλιά συν 1 κουταλάκι τυρί παρμεζάνα τριμμένο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το μεταφέρουμε σε μπολ σερβιρίσματος. 2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε μια βαριά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια για 4-5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τον αρακά. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Σιγοβράζουμε για 2 λεπτά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το τυρί κότατζ και αλατοπίπερο. Δυναμώνουμε τη φωτιά στο μέτριο προς δυνατό, ανακατεύοντας που και που, μέχρι το μίγμα μόλις να πάρει βράση. 3. Προσθέτουμε το μίγμα τυριού στο ζυμαρικό και αναμιγνύουμε. Ρίχνουμε από πάνω παρμεζάνα.
Συνταγή 162 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!