500 γρ. φετουτσίνια λευκά και πράσινα
2,5 κουταλιές ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
250 γρ. μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
1/2 φλιτζ. αρακάς μικρός αποψυγμένος
2/3 φλιτζ. άπαχο τυρί κότατζ
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
1 κουταλιά συν 1 κουταλάκι τυρί παρμεζάνα τριμμένο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Φλογέρες ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ...
Αρνί με αρακά ...
ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΠΛΗΓΟΥΡΙ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΛΑ ΛΟΒΙΤΟΥΡΑ (Gamberi ala bussara)...
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΑΡΙΝΑΤΟ ΜΕ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΚΑΡΙ ...
ΓΙΑΒΑΝΕΖΙΚΑ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΦΙΣΤΙΚΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΝΕ ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ (Spaghetti Annalisa)...
ΠΑΣΠΑΛΑΣ...
ΑΛΙΟ Ε ΟΛΙΟ (Aglio e Olio) ...
ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΤΙΦΑΔΟ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΙΡΦΡΑΙΝΤ ΜΕ ΣΟΣ ΣΤΡΕΙΔΙΩΝ...
ZUPA OGORKOWA...
ΦΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ CAJUN ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ...
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΒΙΔΕΣ ΠΡΟΒΕΝΣΑΛ ...
ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΨΗΤΟ ΑΠΟ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΡΕΟΛΗΣ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΑΝΑΜΙΚΤΕΣ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΤΟΝΟΣ ΜΕ ΚΟΧΥΛΙΑ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΑΧΙΝΟΥΣ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ, ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ ...
ΚΡΥΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ (VITELLO TONNATO)...

Συνταγές » Ζυμαρικά, χορταρικά
Προηγούμενη Συνταγή 162 από 301  Επόμενη

ΣΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΧΥΡΟ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ. φετουτσίνια λευκά και πράσινα
2,5 κουταλιές ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
250 γρ. μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
1/2 φλιτζ. αρακάς μικρός αποψυγμένος
2/3 φλιτζ. άπαχο τυρί κότατζ
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση
1 κουταλιά συν 1 κουταλάκι τυρί παρμεζάνα τριμμένο

Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό και το μεταφέρουμε σε μπολ σερβιρίσματος.
2. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε το λάδι σε μια βαριά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια για 4-5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τον αρακά. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Σιγοβράζουμε για 2 λεπτά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το τυρί κότατζ και αλατοπίπερο. Δυναμώνουμε τη φωτιά στο μέτριο προς δυνατό, ανακατεύοντας που και που, μέχρι το μίγμα μόλις να πάρει βράση.
3. Προσθέτουμε το μίγμα τυριού στο ζυμαρικό και αναμιγνύουμε. Ρίχνουμε από πάνω παρμεζάνα.

Προηγούμενη Συνταγή 162 από 301  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.