Σοτάρετε σε τηγάνι τις πιπεριές και το κρεμμύδι στο καλαμποκέλαιο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και να μαραθούν προσθέτοντας ελάχιστο νερό. Σε μικρή κατσαρόλα βάζετε τον τοματοχυμό, το νερό, τον κύβο, το αλάτι, τη ζάχαρη , το πιπέρι, το κοκκινοπίπερο, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, τα γαρίφαλα να σιγοβράσουν μαζί με το νερό για 10-15 λεπτά περίπου, αφού προσθέσετε και τις πιπεριές μαζί με το λάδι του τηγανίσματος. Η σάλτσα πρέπει να γίνει σχετικά παχύρρευστη. Βράστε τα ζυμαρικά σε αρκετό νερό αλατισμένο, στραγγίξτε τα, βουτυρώστε τα καλά, περιχύνοντας τα με τη σάλτσα που ετοιμάσατε και τα τυριά. Ανακατεύετε πολύ καλά και σερβίρετε αμέσως.
Συνταγή 26 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!