500 g φετουτσίνια 1 κουταλιά ψιλοκομμένος μαϊντανός Σως από χτένια 30 g βούτυρο 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 φλιτζ. διπλή κρέμα 500 g χτένια μαύρο πιπέρι φρεσκοαλεσμένο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τα φετουτσίνια. Τα βάζουμε στην άκρη διατηρώντας τα ζεστά. 2. Για τη σάλτσα, λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι και τηγανίζουμε την πιπεριά και τα κρεμμυδάκια για 1-2 λεπτά. Βάζουμε την κρέμα και αφήνουμε να πάρει βράση, στη συνέχεια κατεβάζουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 5 λεπτά ή ώσπου η σως να μειωθεί κατά τι και να γίνει παχύρρευστη. 3. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τα χτένια στη σως και τα βράζουμε 2-3 λεπτά ή ώσπου τα χτένια να ασπρίσουν. Βάζουμε πιπέρι κατά τη γεύση. 4. Βάζουμε τα φετουτσίνια σε ένα ζεσταμένο μπολ σερβιρίσματος, ρίχνουμε από πάνω τη σως και το μαϊντανό και ανακατεύουμε.
Συνταγή 178 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!