500 γρ. σπαγετίνι ή ταλιατέλες
750 γρ. τομάτες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και χοντροκομμένες
ή ένα κουτί ψιλοκομμένα τοματάκια (κονκασέ)
1 κουταλιά τοματοπολτός
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 πρέζα θυμάρι
250 γρ. τόνος κονσέρβας σε ελαιόλαδο τριμμένος
5 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι βασιλικός ή μαϊντανός ξηρός
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ...
Ψαροσαλάτα με βίδες ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΜΑΤΡΙΤΣΙΑΝΑ ...
Πέννες με σολωμό και σάλτσα κρέμας με βότκα και πράσινους πιπερόσπορους ...
Κεφτεδάκια ...
ΝΟΥΝΤΛ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΟΥΛΙΔΑ ...
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΚΟΚΟΚΑΡΥΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΨΗΤΟ ΚΡΕΑΣ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΝΕΑΣ ΟΡΛΕΑΝΗΣ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΜΑΡΕΝΓΚΟ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΚΡΕΜΑΣ ΑΠΟ ΧΤΕΝΙΑ, ΑΧΛΑΔΙ, ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ...
ΝΟΥΝΤΛ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ Ο ΓΚΡΑΤΕΝ ...
ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ...
ΨΙΛΟΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ...
ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΤΟΥΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ...
ΓΑΛΕΟΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ ...
Χοιρινό με Πράσα ...
ΠΕΝΝΕΣ ΡΙΓΩΤΕΣ ΜΕ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ ...
Σολομός με πικάντικη σος αγγουριού και κριθαράκι με μυρωδικά ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ...
Σπαγγέτι με σάλτσα από αχιβάδες ΙΙ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 232 από 422  Επόμενη

ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ, ΤΟΝΟ KAI MΥΡΩΔΙΚΑ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ. σπαγετίνι ή ταλιατέλες
750 γρ. τομάτες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και χοντροκομμένες
ή ένα κουτί ψιλοκομμένα τοματάκια (κονκασέ)
1 κουταλιά τοματοπολτός
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 πρέζα θυμάρι
250 γρ. τόνος κονσέρβας σε ελαιόλαδο τριμμένος
5 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι βασιλικός ή μαϊντανός ξηρός
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση

Εκτέλεση
1. Ροδίζουμε το σκόρδο σε 2 κουταλιές ελαιόλαδο στο τηγάνι. Προσθέτουμε τις τομάτες και τον τοματοπολτό, ανακατεύουμε, βάζουμε αλατοπίπερο και βράζουμε το μίγμα για 15-20 λεπτά μέχρι να εξατμισθεί το νερό της τομάτας. Προσθέτουμε τον τόνο και το λάδι του στη σάλτσα και βράζουμε για λίγα ακόμη λεπτά.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, ανακατεύουμε με τη σάλτσα, προσθέτοντας βασιλικό και τις 3 κουταλιές ελαιόλαδο. Σερβίρουμε καυτό ή κρύο.

Προηγούμενη Συνταγή 232 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.