500 γρ. σπαγετίνι ή ταλιατέλες
750 γρ. τομάτες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και χοντροκομμένες
ή ένα κουτί ψιλοκομμένα τοματάκια (κονκασέ)
1 κουταλιά τοματοπολτός
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 πρέζα θυμάρι
250 γρ. τόνος κονσέρβας σε ελαιόλαδο τριμμένος
5 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι βασιλικός ή μαϊντανός ξηρός
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΧΤΕΝΙΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΣΚΟΡΔΟΥ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΡΑΣΑΤΟ...
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΦΕΤΑ...
ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΑ...
ΚΡΥΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝΟ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΤΖΟΥΝ ...
ΣΟΥΠΑ ΓΚΟΥΛΑΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΒΟΤΚΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΟΣΤΡΑΚΑ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ...
ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΨΗΜΕΝΕΣ ΣΕ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ...
ΡΑΒΙΟΛΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΜΑΤΑΣ ...
Γαρίδες με κάρυ (Ινδία) ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΜΟΡΝΕ ...
ΠΡΑΣΙΝΑ ΧΤΕΝΙΑ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΨΗΤΕΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΥΤΟ...
Ραβιόλι με θαλασσινά και σως από πορτοκάλι και κρόκο ...
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΠΑΤΑΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΠΛΕ ΤΥΡΙ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ KAI BOTKA ...
ΣΟΥΠΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΜΕ ΜΥΔΙΑ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ ...
ΣΤΗΘΗ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΒΕΝΣΑΛ ΚΑΙ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΙΛΑΝΕΖΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΚΟΝΙΑΚ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΡΕΤΟ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 232 από 422  Επόμενη

ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ, ΤΟΝΟ KAI MΥΡΩΔΙΚΑ 0 ψήφοι




 

Υλικά

500 γρ. σπαγετίνι ή ταλιατέλες
750 γρ. τομάτες ξεφλουδισμένες, ξεσποριασμένες και χοντροκομμένες
ή ένα κουτί ψιλοκομμένα τοματάκια (κονκασέ)
1 κουταλιά τοματοπολτός
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 πρέζα θυμάρι
250 γρ. τόνος κονσέρβας σε ελαιόλαδο τριμμένος
5 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι βασιλικός ή μαϊντανός ξηρός
αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση

Εκτέλεση
1. Ροδίζουμε το σκόρδο σε 2 κουταλιές ελαιόλαδο στο τηγάνι. Προσθέτουμε τις τομάτες και τον τοματοπολτό, ανακατεύουμε, βάζουμε αλατοπίπερο και βράζουμε το μίγμα για 15-20 λεπτά μέχρι να εξατμισθεί το νερό της τομάτας. Προσθέτουμε τον τόνο και το λάδι του στη σάλτσα και βράζουμε για λίγα ακόμη λεπτά.
2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, ανακατεύουμε με τη σάλτσα, προσθέτοντας βασιλικό και τις 3 κουταλιές ελαιόλαδο. Σερβίρουμε καυτό ή κρύο.

Προηγούμενη Συνταγή 232 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.