1. Ξεφλουδίζουμε τα αγγούρια και τα κόβουμε στα δυο. Με το κουταλάκι αφαιρούμε τους σπόρους και το υγρό εσωτερικό, τα κόβουμε σε λωρίδες και μετά σε μικρούς κύβους. Το σβήνουμε με βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει. 2. Κόβουμε το σολομό σε μπουκιές (περ. 75 γρ. για κάθε άτομο). 3. Προθερμαίνουμε τα πιάτα στο φούρνο. 4. Όταν βράσει το αγγούρι, το λιώνουμε με το μίξερ, προσθέτουμε το αλάτι, το καγιέν και 1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο. Μαγειρεύουμε μέχρι να μειωθεί κατά τι η ποσότητα και να γίνει πηχτή. Προσθέτουμε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού. Βάζουμε το σολομό στα ζεστά πιάτα και ρίχνουμε τη σούπα. Προσθέτουμε ένα κλαράκι άνηθο στο κάθε πιάτο και σερβίρουμε.
Συνταγή 67 από 125
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!