250 γρ. μακαρονάκι ή κοχύλι ή άλλο μικρό ζυμαρικό 2 φλιτζ. φρέσκα πράσινα φασολάκια, κομμένα στη μέση ή 300 γρ. κατεψυγμένα, μετά από απόψυξη και στράγγισμα 1 φλιτζ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά 1 κουταλιά μουστάρδα Dijon 2 κουταλιές μέλι 2 μέτρια καρρότα τριμμένα 1 κόκκινο μήλο κομμένο σε κύβους (περίπου 1 1/4 φλιτζ.) 175 γρ. κονσέρβα λευκός τόνος σε νερό, στραγγισμένος 1/4 φλιτζ. κομμένα καρύδια 1/2 φλιτζ. τριμμένο τυρί Chedar
Εκτέλεση
1. Βράζουμε το ζυμαρικό και το στραγγίζουμε. 2. Ζεματίζουμε τα φασολάκια σε κατσαρόλα με βραστό νερό για 2 λεπτά. Τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε καλά με κρύο νερό. Τα ξαναστραγγίζουμε. 3. Ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι, τη μουστάρδα και το μέλι στο μπλέντερ και τα βάζουμε στην άκρη. 4. Απλώνουμε το μισό ζυμαρικό σε ένα πυρέξ χωρητικότητας 3 λίτρων. Ρίχνουμε από πάνω τα μισά φασολάκια, τα καρότα, το μήλο και τον τόνο και επίσης το μισό από το dressing ομοιόμορφα πάνω στη σαλάτα. Επαναλαμβάνουμε με το υπόλοιπο μισό από τα υλικά, ώστε να δημιουργηθεί μια πολύχρωμη σαλάτα, που να φαίνεται μέσα από το γυάλινo σκεύος. Ρίχνουμε από πάνω καρύδι και τυρί Cheddar. 5. Το σκεπάζουμε και το παγώνουμε για 30 λεπτά. Σερβίρεται κρύο.
Συνταγή 41 από 57
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!