100 γρ. από το καθένα καλαμαράκια, σουπιές,
χταποδάκι, γαρίδες, καραβίδες, αστακός, φιλέτα ψαριού
225 γρ. μύδια με τα κελύφη τους
1 φλιτζ. λευκό ξηρό κρασί
6 κουταλιές ελαιόλαδο
60 γρ. μαϊντανός κομμένος
3 σκελίδες σκόρδο
χυμός 2 λεμονιών
αλάτι και πιπέρι λευκό κατά τη γεύση
500 γρ. μακαρονάκι,

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Χοιρινό με Σέλινο ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
ΦΑΡΚΑ ΤΥΝΗΣΙΑΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΚΡΥΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΚΟΡΓΚΟΤΖΟΛΑΣ ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΑΓΚΙΝΑΡΑ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ...
Σούπα αγγουριού με σολωμό ...
ΠΕΝΝΕΣ ΚΑΠΡΕΖΕ ...
Παγωτό Φράουλα ...
ΜΑΛΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΖΟΥΝ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ...
ΣΟΥΦΛΕ ΑΠΟ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΨΗΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
Γαλοπούλα ψητή ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΧΟΡΤΑΡΙΚΑ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΦΕΤΑΣ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΤΑΡΑΜΑ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΚΡΥΑ ΜΕ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ ΑΠΟ ΤΑΧΙΝΙ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΡΣΙΝΙ ...
Πάστα με Broccoli ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙΝΙ ΚΑΠΟΝΑΤΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔO ME ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΧΤΕΝΙΑ, ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ, ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ ...
ΜΑΛΛΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΜΕ ΓΑΡΊΔΕΣ ...
ΕΜΠΑΝΑΔΑ ΓΚΑΓΕΓΚΑ ΜΕ ΠΑΣΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ, ΤΟΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΙΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, μακαρονοσαλάτες
Προηγούμενη Συνταγή 43 από 57  Επόμενη

ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΨΑΡΙΚΩΝ 0 ψήφοι




 

Υλικά

100 γρ. από το καθένα καλαμαράκια, σουπιές,
χταποδάκι, γαρίδες, καραβίδες, αστακός, φιλέτα ψαριού
225 γρ. μύδια με τα κελύφη τους
1 φλιτζ. λευκό ξηρό κρασί
6 κουταλιές ελαιόλαδο
60 γρ. μαϊντανός κομμένος
3 σκελίδες σκόρδο
χυμός 2 λεμονιών
αλάτι και πιπέρι λευκό κατά τη γεύση
500 γρ. μακαρονάκι,

Εκτέλεση
1. Καθαρίζουμε, ατμίζουμε και κόβουμε σε κομματάκια όλα τα ψαρικά.
2. Ατμίζουμε τα μύδια με 1 σκελίδα σκόρδο και το κρασί, ώσπου να ανοίξουν (πετάμε όσα δεν ανοίξουν). Τους βγάζουμε τα κελύφη και τα αναμιγνύουμε με τα υπόλοιπα ψαρικά και τα παγώνουμε.
3. Φτιάχνουμε ένα μίγμα (battuto) από μαϊντανό και σκόρδο και το βάζουμε στην άκρη.
4. Ετοιμάζουμε το dressing με 4 κουταλιές ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κατά τη γεύση και τα βάζουμε στην άκρη.
5. Ανακατεύουμε καλά το dressing με τα ψαρικά, ρίχνουμε και μπόλικο battuto και σερβίρουμε πάνω στο ζυμαρικό.

Προηγούμενη Συνταγή 43 από 57  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.