1. Βράζουμε και στραγγίζουμε τις ροδέλες και τις επαναφέρουμε στην κατσαρόλα. 2. Στο μεταξύ πατάμε τη φλούδα του μπέικον και το κόβουμε σε λεπτές λωρίδες. Το τηγανίζουμε μέχρι να σκουρύνει ελαφρά. 3. Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τις ελιές, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα λεμονιού, το λάδι και το μπέικον. Ανακατεύουμε το μίγμα προσεκτικά με το ζυμαρικό, ώστε να αναμιχθούν καλά. Σερβίρουμε με φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι κατά τη γεύση.
Συνταγή 48 από 124
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!