Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά σε απορροφητικό χαρτί τις γαρίδες. Ζεσταίνουμε το τηγάνι στο ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τις γαρίδες μαζί με την πιπερίτσα και το μπούκοβο. Αλατίζουμε και τις γυρίζουμε συνεχώς για δέκα λεπτά το πολύ, μέχρι να σοταριστούν καλά απ' όλες τις πλευρές. Πριν τις κατεβάσουμε, ρίχνουμε ελάχιστο χυμό λεμονιού και τις ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με το λαδάκι τους που είναι τέλειο για εκρηκτικές, καυτερές βούτες.
Συνταγή 124 από 137
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!