Ψιλοκόβεις ντομάτες, αγγούρια, μαρούλι και 125 γρ τόνο, αλάτι και πιπέρι. Σάλτσα: Βάζεις σ' ένα μπολ 1ΚΣ μουστάρδα Dijon, 2 κουταλιές ξύδι, ανακατεύεις, 1 κουταλιές λάδι, ανακατεύεις, 2 κουταλιές ξύδι και χτυπάς προσθέτοντας λάδι λίγο-λίγο για να μην κόψει, μέχρι το διπλάσιο του ξυδιού που έβαλες (λάδι:ξύδι = 2:1)
Συνταγή 33 από 51
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!