Όλα αυτά θα γίνουν μία κρέμα , την οποία, όταν κρυώσει, τη στρώνουμε επάνω στο ταψί με το κανταϊφι, που είναι ήδη ψημένο και σιροπιασμένο, το βάζουμε με το ταψί στο ψυγείο 2-3 ώρες και μετά το στρώνουμε σαντιγί και πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα και πάλι στο ψυγείο. Για να μην μείνει στα ταψί πολλές μέρες, το κόβουμε κομμάτια στενόμακρα ή τετράγωνα το βάζουμε στην πιατέλα και πάλι στο ψυγείο.
Συνταγή 51 από 56
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!