Γλυκά φρέσκα σύκα και κρεμώδες γιαούρτι δίνουν ένα μοναδικό ποτό. Προσθέτοντας τη ζεστή γεύση του μελιού στην ακατανίκητα τραγανή υφή των σπόρων του σύκου, παίρνουμε μια φανταστική πρωινή ή απογευματινή απόλαυση!
Υλικά
5-6 μεγάλα, φρέσκα, ώριμα σύκα καθαρισμένα
200 γρ. απλό γιαούρτι
3 κύβοι (1/2 φλιτζ.)
2 γεμάτα κουταλάκια μέλι
τρίμματα πάγου (περίπου 1 κουταλιά ανά ποτήρι)
παγωμένα ποτήρια για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Λιώνουμε στο μπλέντερ τα σύκα, το γιαούρτι και το μέλι, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα, και τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.
Χύνουμε το μίγμα στα παγωμένα ποτήρια με τον τριμμένο πάγο και σερβίρουμε.
Συνταγή 1 από 10
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!