4 αυγά
4 φέτες καπνιστός σολωμός
1 ματσάκι σπαράγγια νωπά, κατεψυγμένα ή κονσέρβα
κόκκινο μπρικ
2 κλαράκια άνηθο
βούτυρο, ξίδι
αλάτι, λευκό και κόκκινο πιπέρι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Λιγκουίνια με σολομό και σάλτσα λεμονιού ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ ...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΤΟΥ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥ ...
ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΟΣ ΜΟΡΝΕ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑ...
SPAGHETTI GLORIOSI ...
ΑΣΤΑΚΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΑΡΙΓΙΑΝΝΑΣ ...
ΡΑΪΤΑ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ (Ινδία) ...
Χοιρινό με Πράσα ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΛΑ ΤΣΟΤΣΑΡΑ ...
ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ ΜΕ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ...
ΧΤΕΝΙΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ, ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΞΙΦΙΑΣ ΨΗΤΟΣ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ...
Ταλιατέλες με καπνιστό σολωμό ...
ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ...
ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΗΣΑΜΟΣΠΟΡΟΥΣ...
Μακαρονάδα με τόνο ...
ΑΡΝΑΚΙ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ...
ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΕΡΙΓΙΑΚΙ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΡΥΖΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ...
ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ΜΕ ΜΑΓΚΟ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΟΜΟ ΙΙ ...
Γλυκό του ταψιού με καρύδα...
ΦΟΥΖΙΛΙ ΜΕ ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ ...

Συνταγές » Θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 133 από 137  Επόμενη

ΑΒΓΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ 2 ψήφοι




 

Υλικά

4 αυγά
4 φέτες καπνιστός σολωμός
1 ματσάκι σπαράγγια νωπά, κατεψυγμένα ή κονσέρβα
κόκκινο μπρικ
2 κλαράκια άνηθο
βούτυρο, ξίδι
αλάτι, λευκό και κόκκινο πιπέρι

Εκτέλεση
1 Κόβουμε τις σκληρές άκρες από τα σπαράγγια και τις ισιώνουμε για να έχουν το ίδιο μήκος. Κατόπι, μ' ένα μαχαίρι ξύνουμε τα κοτσάνια, Πλένουμε τα σπαράγγια και τα δένουμε κάνοντας ένα ματσάκι. Σε μια ψηλή και στενή κατσαρόλα βράζουμε αλατισμένο νερό, κατόπιν τοποθετούμε τα σπαράγγια όρθια, με τις κορυφές να εξέχουν από το νερό. Τα βράζουμε για 15 λεπτά περίπου και τα στραγγίζουμε. Είναι έτοιμα όταν οι κορφές λυγίσουν. 2 Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζουμε νερό, προσθέτουμε 3-4 κουταλιές ξίδι, αλάτι, ρίχνουμε ένα τα αυγά και τα βράζουμε για 2 λεπτά περίπου. 3 Λύνουμε τα σπαράγγια. Σ' ένα τηγάνι λιώνουμε 2 κουταλιές βούτυρο και σοτάρουμε τα σπαράγγια πασπαλίζοντάς τα με λευκό πιπέρι. 4 Σε κάθε πιάτο τοποθετούμε 1 αυγό πάνω σε μια φέτα σολομό, ρίχνουμε λίγο μπρικ, κόκκινο πιπέρι, μοιράζουμε τα σπαράγγια στα πιάτα και γαρνίρουμε με άνηθο. Το φαγητό σερβίρεται ζεστό.

Προηγούμενη Συνταγή 133 από 137  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.