Διαλύουμε τους κύβους σε βραστό νερό, προσθέτουμε αργά το ρύζι ώστε να μην κόψει το βράσιμο. Σκεπάζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτά ή μέχρι το ρύζι να μαλακώσει αλλά να παραμείνει σφιχτό. Αναμιγνύουμε τα αβγά με το χυμό λεμονιού. Χύνουμε το μισό από το καυτό μίγμα στο μίγμα του αβγού ανακατεύοντας γρήγορα. Το βάζουμε στην υπόλοιπη σούπα και μαγειρεύουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά, ανακατεύοντας συνέχεια, μέχρις ότου το μίγμα γίνει ομοιόμορφο και καλύπτει το κουτάλι (δεν βράζουμε σε δυνατή φωτιά για να μη σβολιάσει.) Ρίχνουμε ανακατεύοντας τα μυρωδικά και σερβίρουμε αμέσως.
Συνταγή 3 από 6
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!