2 πακέτα των 250 γρ. κατεψυγμένες καρδιές αγκινάρας
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
3 κουταλιές κοινά ξηρά τρίμματα ψωμιού
1 κουταλιά τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
1 κουταλάκι ιταλικό μίγμα μυρωδικών
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλάκι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΕΣΤΟ ...
ΚΡΙΘΑΡΆΚΙ "RISOTTO" ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙ ...
ΜΑΓΚΟ ΤΣΑΤΝΙ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΒΟΛΒΟ ΜΑΡΑΘΟΥ, ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ...
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΕΛΙΕΣ, ΨΗΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΣΗΖΑΡ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΟΜΑΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΙΝΟΚΙΟ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ MOZZARELLA ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ...
ΜΠΑΒΕΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΚΑ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΣΕ ΖΥΜΑΡΙΚΟ Η ΡΥΖΙ ...
Μπακαλιάρος με άγρια χόρτα ...
ΑΒΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ...
ΓΑΛΑΤΟΠΙΤΤΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΚΑΛΑΒΡΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΣΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΛΙ ...
ΞΙΦΙΑΣ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ...
Παστίτσιο ...
ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΓΚΑΡΑΜ ΜΑΣΑΛΑ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΠΟΥΡΓΚΙΝΙΟΝ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ ...
ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΝΟΥΝΤΛ ΣΕΤΣΟΥΑΝ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΠΕΗΚΟΝ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΡΗ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΜΕ ΛΥΘΡΙΝΙ ΚΑΙ ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ...
ΤΥΡΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΦΕΤΑ...
ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΖΥΜΑΡΙΚΟ ...
ΑΒΓΑ ΓΛΥΚΟΞΙΝΑ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ ...

Συνταγές » Αγκινάρες
Συνταγή 1 από 5  Επόμενη

ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΓΚΡΑΤΕΝ1 ψήφοι




 

Υλικά
2 πακέτα των 250 γρ. κατεψυγμένες καρδιές αγκινάρας
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
3 κουταλιές κοινά ξηρά τρίμματα ψωμιού
1 κουταλιά τυρί παρμεζάνα φρεσκοτριμμένο
1 κουταλάκι ιταλικό μίγμα μυρωδικών
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλάκι έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 190C. Λαδώνουμε ένα σκεύος πυρέξ.
Βάζουμε τις αγκινάρες σε ένα τρυπητό και τις ξεπλένουμε καλά με κρύο νερό ώστε να αποχωριστούν. Τις στεγνώνουμε καλά με χαρτί κουζίνας. Τις βάζουμε στο πυρέξ και τους ρίχνουμε χυμό λεμονιού.
2. Σε ένα μικρό μπολ, αναμιγνύουμε τα τρίμματα ψωμιού, το τυρί, το ιταλικό μίγμα μυρωδικών, το σκόρδο και το λάδι. Ραντίζουμε με το μίγμα ομοιόμορφα τις αγκινάρες.
3. Ψήνουμε για 15 λεπτά ή μέχρι η επικάλυψη να ροδίσει.

Συνταγή 1 από 5  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.