Μια παραλλαγή της περίφημης σάλτσας ραγού της Μπολόνιας, που φέρεται επίσης ως αυθεντική! Εδώ έχουμε τρεις απλές
φάσεις: (α) Σκουραίνουμε τα λαχανικά και το κρέας, (β) συμπυκνώνουμε των γευστικών υγρών πάνω στα προηγούμενα,ώστε
να φτιαχτούν στρώματα γεύσεων και (γ) τα καλύπτουμε με υγρό και τα σιγοβράζουμε, μέχρι να αναμιχθούν οι γεύσεις και
τα κρέατα να γίνουν τρυφερά. Το ραγού πρέπει να είναι πλούσιο αλλά όχι βαρύ. Το ραγού είναι σάλτσα κρέατος με ντομάτα
και όχι σάλτσα ντομάτας με κρέας!
Τυπικοί μαροκινοί συνδυασμοί γεύσεων, όπως μέλι, λεμόνι, πάπρικα, κόκκινοι πιπερόσποροι κοπανιστοί, φρέσκος
κόλιαντρος, και μαύρες ελιές, αναμιγνύονται με μαγικό τρόπο για να δημιουργήσουν αυτή τη δροσερή και έξοχα
νόστιμη συνταγής.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!