Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
Γέμιση γαλοπούλας με φρέσκο κάστανο...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΡΙ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΣΚΟΡΔΟΛΑΔΟ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΛΙΑΣΤΕΣ, ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΜΠΡΑΝΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
Αρνί με κριθαράκι στο φούρνο ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΕΣ (Scampi alla Veneziana)...
ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΡΥΖΙ ΜΕ ΑΥΓΟ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΛΥΘΡΙΝΙ ΚΑΙ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ...
ΝΗΣΙΩΤΙΚΟΙ ΨΑΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΧΑΡΑΣ ...
ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΦΕΤΑ ...
ΓΛΥΚΟΞΙΝΑ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΠΑΝΣΕΤΑΣ ΣΕΤΣΟΥΑΝ ...
SPAGHETTI GLORIOSI ...
ΛΙΝΓKΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
Γαρίδες Ψητές ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΑΥΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΦΙΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟΥ ...
ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΑΛΦΡΕΝΤΟ ...
Ταλιατέλες με κρεμμύδια και τυρί Stilton ...
ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΚΟΥΣΚΟΥΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΠΕΣΤΟ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ...
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑ, ΣΚΟΡΔΟ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ ...
ΝΟΥΝΤΛ ΑΒΓΟΥ ΛΟ ΜΕΪΝ ...


Συνταγές » Ζυμαρικά
Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα

ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΡΕΟΛΗΣ ΜΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ  
Είναι καλό να χρησιμοποιούμε υλικά εποχής. Το κοράλι (λίπος από το κεφάλι της γαρίδας) και η φρέσκη ντομάτα δίνουν στη σος μια φυσική γλυκύτητα και μια απίθανη γεύση. Το τηγάνισμα του κρεμμυδιού, ώσπου να καραμελώσει, αποτελεί επίσης ουσιαστική διεργασία, επειδή φέρνει τη ζάχαρη του κρεμμυδιού στην επιφάνεια. Το βούτυρο πλουτίζει τη σος ακόμη περισσότερο, ενώ το άσπρο πιπέρι και το καγιέν ενισχύουν σημαντικά τη γεύση. Η έτοιμη σος μπορεί να περιέχει λευκά στίγματα από κοράλι, ενώ το χρώμα της θα είναι βαθύ κόκκινο. Είναι καλό η σος να γίνεται από την προηγουμένη. Φτιάχνουμε πρώτα το ζωμό γαρίδας και μετά τη σος. Όταν είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε, αφαιρούμε το λάδι από την επιφάνεια και ξαναζεσταίνουμε τη σος μέχρι να βράσει. Χαμηλώνουμε πολύ τη φωτιά, προσθέτουμε τις καθαρισμένες ουρές γαρίδας και τη βράζουμε σκεπασμένη, ώσπου οι γαρίδες να ροδίσουν, περίπου 5 λεπτά.
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΡΕΜΩΔΕΣ ΜΕ ΠΟΡΣΙΝΙ  
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΕΣΤΡΟΦΑ  
Το παρόν πιάτο γίνεται με καπνιστή πέστροφα του γλυκού νερού. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καπνιστό σολομό, όμως εδώ καλύτερα είναι τα φιλετάκια από πέστροφα.
ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ ΜΕ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΑΥΓΑ  
Τα τηγανητά αυγά κάνουν πλουσιότερη μια έξυπνη καρμπονάρα.
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΕΚΙΛΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ  
ΠΕΝΕΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΝΕΑΣ ΟΡΛΕΑΝΗΣ  
Πρόκειται για μια έκρηξη των γεύσεων!
ΠΕΝΕΣ ΜΕ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ  
ΣΠΑΓΕΤΙ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ  
Ένας αρκετά ενδιαφέρον γευστικός πειρασμός!
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΑΥΓΑ  

Προηγούμενη Σελίδα Επόμενη Σελίδα


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

 

 

 

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.