Αυτή είναι μια πολύ πιο εξημερωμένη εκδοχή υων «Μεθυσμένων Γαρίδων»,
ενός παραδοσιακού καντονέζικου πιάτου, στο οποίο ζωντανές γαρίδες
βουτιούνται σε ηδύποτο ρυζιού με μεγάλη περιεκτικότητα οινοπνεύματος,
το οποίο χωνεύουν και μετά τις αναφλέγουν (φλαμπέ). Στην παρούσα συνταγή
οι ωμές γαρίδες σοτάρονται για λίγο σε μια μικρή ποσότητα πολύ καυτού
ελαιόλαδου και μετά γίνονται φλαμπέ με τεκίλα.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!