Περίπλοκο γευστικά άλειμμα που ετοιμάζεται σε 10 λεπτά, καταγόμενο από την Provence στη Νότια Γαλλία. Μπαίνει σε σάντουιτς, τυροκεφτέδες ή σερβίρεται με κρουτόν ως κομψό και ωραίο ορεκτικό.
Το «μεταξωτό» τόφου (Silken tofu) έχει μια κρεμώδη υφή που την καθιστά τέλειο υποκατάστατο της κοινής μαγιονέζας σε σάντουιτς και σαλάτες ή ακόμη ως καρύκευμα για αυγά τσαγιού και βάση για πλήθος ντιπ και ντρέσινγκ. Αντί για καγιέν μπορούμε να βάλουμε λίγη πάστα τσίλι.
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef! Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
Σου αρέσουν τα δώρα? Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!