250 γρ. ζυμαρικό της αρεσκείας μας 1/4 φλιτζάνι κουκουνάρια 2 κουταλιά ελαιόλαδο 2 φλιτζάνια φινόκιο κομμένο σε φέτες 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κονσέρβα (~1 κιλό) τομάτες κομμένες 12 ελιές μεγάλες (~50 γρ.) χωρίς κουκούτσια και χοντροκομμένες τυρί παρμεζάνα
Εκτέλεση
1. Καβουρδίζουμε τα κουκουνάρια σε μια κατσαρόλα. Κόβουμε το φινόκιο και τα βάζουμε στην άκρη. 2. Στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε το φινόκιο με λάδι. Μόλις μαλακώσει, βάζουμε το σκόρδο. Μετά από περίπου ένα λεπτό, βάζουμε τις τομάτες και τις ελιές. Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για λίγα λεπτά. 3. Στο μεταξύ έχουμε βράσει και στραγγίξει το ζυμαρικό. Ρίχνουμε ανακατεύοντας τα κουκουνάρια και χύνουμε από πάνω τη σάλτσα. Ανακατεύουμε με προσοχή και σερβίρουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
Συνταγή 110 από 301
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!