1. Σε ένα μέτριο τηγάνι, ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το σκόρδο, το φασκόμηλο και το δεντρολίβανο και ανακατεύουμε μέχρι το σκόρδο μόλις να αρχίσει να ροδίζει, για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το ξύσμα πορτοκαλιού, τις ελιές, αλάτι, πιπέρι και τον τόνο με το λάδι του. Κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνουμε ανακατεύοντας το ξύδι. 2. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό. Το ανακατεύουμε με τη σάλτσα και το μαϊντανό και σερβίρουμε.
Συνταγή 41 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!