8 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
5 κουταλιές ελαιόλαδο
750 g αχιβάδες από κονσέρβα με το χυμό τους
250 g τοματοπολτός
500 g τομάτες σε κονσέρβα με το ζωμό τους
1 κουταλιά μαϊντανός
1 κουταλιά ρίγανη
1 κουταλιά αλάτι
500 g σπαγγέτι
1/4 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΜΥΔΙΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΤΟΝΟΥ ...
ΠΕΝΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΣΚΟΡΔΟ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ...
Μπεκρή Μεζέ ...
ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΤΑΡΑΜΑ ...
ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΑ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΑΧΙΝΟΥΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΚΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ ...
ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΧΤΕΝΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΔΙΑ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΥΡΟΔΑΦΝΗΣ ...
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ CHOW MEIN ...
Μοσχάρι με αρακά ...
Ντολμάδες - Λαχανοντολμάδες...
ΣΠΑΓΕΤΙΝΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΑΣ ...
Σπαγγέτι με σάλτσα από αχιβάδες Ι ...
ΜΠΑΒΕΤΕΣ ΜΕ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΥΚΑ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΑΡΚΟ ΠΟΛΟ ...
ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ...
ΟΡΕΚΙΕΤΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ...
ΣΑΛΤΣΑ ΖΥΜΑΡΙΚΟΥ ΜΠΟΛΟΝΕΖ ...
ΖΥΜΑΡΙΚΟ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΦΛΑΜΠΕ ...
ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΤΟΣΚΑΝΗΣ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΠΡΙΜΑΒΕΡΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ...
Μύδια μαρινάτα με κάρι ...
ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΧΟΡΤΑ, ΣΚΟΡΔΟ, ΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΣΟΥΓΙΕΣ ...
ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ ΣΤΡΟΓΚΑΝΟΦ ...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ...
ΣΟΥΠΑ ΤΟΝΟΥ ΜΕ ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΝΑΚΙ ...
ΚΑΥΤΕΡΑ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΑΛΦΡΕΔΟ ...

Συνταγές » Ζυμαρικά, θαλασσινά
Προηγούμενη Συνταγή 284 από 422  Επόμενη

Σπαγγέτι με σάλτσα από αχιβάδες Ι 2 ψήφοι




 

Υλικά

8 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
5 κουταλιές ελαιόλαδο
750 g αχιβάδες από κονσέρβα με το χυμό τους
250 g τοματοπολτός
500 g τομάτες σε κονσέρβα με το ζωμό τους
1 κουταλιά μαϊντανός
1 κουταλιά ρίγανη
1 κουταλιά αλάτι
500 g σπαγγέτι
1/4 φλιτζ. τυρί παρμεζάνα τριμμένο

Εκτέλεση
1. Σοτάρουμε το σκόρδο σε 2 κουταλιές ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσει.
2. Ρίχνουμε ανακατεύοντας το χυμό από τις αχιβάδες, τον τοματοπολτό, τις τομάτες με το ζωμό τους, το μαϊντανό και τη ρίγανη. Σιγοβράζουμε ώσπου το μίγμα να μειωθεί στο μισό περίπου.
3. Προσθέτουμε τις αχιβάδες και βγάζουμε τη σάλτσα από τη φωτιά.
4. Στο μεταξύ βράζουμε και στραγγίζουμε τα σπαγγέτι, τα επαναφέρουμε στην κατσαρόλα τους και τα αναμιγνύουμε καλά με το υπόλοιπο λάδι.
5. Αναμιγνύουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Προηγούμενη Συνταγή 284 από 422  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.