350 γρ. ζυμαρικό κοχυλάκια 1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο 180 γρ. τόνος από κοσέρβα στραγγισμένος και τριμμένος 1 μεγάλη ντομάτα ξεσποριασμένη και κομμένη 1/2 κρεμμύδι κόκκινο κομμένο σε κύβους χυμός 2 λεμονιών 1/4 φλιτζ. άλμη από την κάπαρη 3 κουταλιές κάπαρη 1/2 κουταλάκι νιφάδες κόκκινου πιπεριού 1 πρέζα αλάτι 1 πρέζα πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ζυμαρικό, το ξεπλένουμε με κρύο νερό και το ξαναστραγγίζουμε. 2. Το μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ και το αναμιγνύουμε με το ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τον τόνο, την ντομάτα, το κρεμμύδι, το χυμό λεμονιού. Την άλμη κάπαρης και την κάπαρη, τις νιφάδες πιπεριού και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε αλατοπίπερο κατά τη γεύση.
Συνταγή 313 από 422
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!