Από νωρίς απλώνουμε μα φέτα προσούτο και ένα φύλλο φασκόμηλο πάνω σε κάθε φιλετάκι και τα στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα. Λίγο πριν καθίσουμε στο τραπέζι ζεσταίνουμε το βούτυρο σε φαρδύ τηγάνι και τα τηγανίζουμε ελαφρά. Ρίχνουμε το κρασί, αλάτι και φρεσκοαλεσμένο πιπέρι και τα αφήνουμε να τηγανιστούν για 6 - 8 λεπτά ακόμη. Προσοχή μην τα παραψήσουμε, σκληραίνουν. Τα μοιράζουμε στα πιάτα και στο τηγάνι, ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε τα φιλετάκια. Τα συνοδεύουμε με σαλάτα με ρόκα.
Συνταγή 78 από 170
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!