1. Χωρίζουμε τα παντζάρια από τα φύλλα και τα κοτσάνια τους.
Καθαρίζουμε τα παντζάρια από τις άκρες τους και το φλούδι και τα βράζουμε έως να μαλακώσουν. Μετά από ½ ώρα ρίχνουμε και τα κοτσάνια με τα φύλλα.
2. Μόλις βράσουν, τα τοποθετούμε στην πιατέλα και κόβουμε ροδέλες τα παντζάρια και στη μέση τοποθετούμε τα φύλλα τους.
3. Τα περιλούζουμε με το λαδόξυδο και το αλάτι και σερβίρουμε.
Συνταγή 47 από 51
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών
ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
νινα 21-01-2009 23:25:31
υπεροχα ιδανικα με ψαρι ψητο
Φανή 14-11-2008 00:22:36
Προσθέστε στο λαδόξυδο καρύδια αλεσμένα στο multi
Χαρα 02-10-2008 08:31:26
οχι κι εδω σκορδο, ελεος!
ANNA-MARIA 24-09-2008 12:12:01
EINAI POLY NOSTIMO AN PROSTHESETE KOMATAKIA SKORDOU.EAN BEBAIA ARESOYN
Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!
ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση
ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε!
Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!