1 κιλό σαλιγκάρια
1 κιλό κρεμμύδια μικρά
1 κρεμμύδι ξηρό μεγάλο
1 1/2 φλιτζάνι λάδι
1 φύλλο δάφνης
1/2 φλιτζάνι ξύδι
2 κονσέρβες τοματάκι
6 σκελίδες σκόρδο
δεντρολίβανο
αλάτι, πιπέρι

Οι Συνταγές μου! | Οι Φωτογραφίες μου!  Μέλη  
Αναζήτηση

Πόσα πηρούνια αξίζει αυτή η συνταγή;






 
Τι "μαγειρεύτηκε" τα τελευταία λεπτά
ΚΥΔΩΝΙ ΨΗΤΟ ...
Βαρκούλες με μαγιονέζα και μυρωδικά ...
ΚΡΙΘΑΡΆΚΙ "RISOTTO" ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ...
ΒΙΔΕΣ ΜΑΡΑΚΕΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ΚΑΙ ΣΟΣ ΜΟΡΝΕ ...
Ταλιατέλες με κρεμμύδια και τυρί Stilton ...
...
Αρνί με κριθαράκι στο φούρνο ...
Κοχύλια με σολομό και παπάγια ...
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ Β΄ ΤΡΟΠΟΣ ...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ...
ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ...
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΞΙΝΟΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ...
Παγωτό Καφέ ...
ΠΑΣΤΑ ΠΙΚΑΤΑ ΜΕ ΣΟΛΟΜΟ ...
ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΑΒΓΑ ΣΟΛΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΒΟΤΚΑΣ ...
...
ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙ ...
ΛΙΓΚΟΥΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΣΑ ΒΕΡΑΚΡΟΥΖ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...
ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΥΡΙΩΝ ...
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟ ...
ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΕ ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ...
ΣΑΡΓΟΙ - ΤΟΥΡΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ...
...
ΓΑΡΙΔΕΣ ΝΟΤΙΑΣ ΙΝΔΙΑΣ...
ΝΟΥΝΤΛ ΣΕΤΣΟΥΑΝ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ ...
ΚΟΧΥΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ...

Συνταγές » Λέσχης ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
Προηγούμενη Συνταγή 113 από 125  Επόμενη

Σαλιγκάρια Στυφάδο 0 ψήφοι




 

Υλικά

1 κιλό σαλιγκάρια
1 κιλό κρεμμύδια μικρά
1 κρεμμύδι ξηρό μεγάλο
1 1/2 φλιτζάνι λάδι
1 φύλλο δάφνης
1/2 φλιτζάνι ξύδι
2 κονσέρβες τοματάκι
6 σκελίδες σκόρδο
δεντρολίβανο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
-Στρώνετε ένα ταψί με αλεύρι και τοποθετείτε εκεί τα σαλιγκάρια
-Κάθε μέρα αλλάζετε το αλεύρι μέχρι να το βρίσκετε καθαρό
-Έτσι τα σαλιγκάρια είναι έτοιμα και καθαρά για μαγείρεμα
-Πλένετε τα σαλιγκάρια και τα ρίχνετε σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει για μισή ώρα περίπου
-Τα βγάζετε τα πλένετε ξανά και σπάτε το πίσω μέρος από το κέλυφος
-Από βραδύς μπορείτε εάν θέλετε να βάλετε σε μία λεκάνη με νερό τα κρεμμυδάκια και την άλλη μέρα να τα ξεφλουδίσετε εύκολα και χωρίς δάκρυα...
-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το λάδι και ρίχνετε τα κρεμμυδάκια να τσιγαριστούν
-Προσθέτετε το σκόρδο, την τομάτα και όλα τα μυρωδικά και καλύπτετε με νερό
-Σκεπάζετε την κατσαρόλα, την αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για μισή ώρα περίπου και προσθέτετε τα σαλιγκάρια
-Αφήνετε να βράσουν μέχρι να μείνουν με την σάλτσα τους.

Προηγούμενη Συνταγή 113 από 125  Επόμενη
Φωτογραφίες που έχουν στείλει τα μέλη μας!
Δεν υπάρχουν ακόμα φωτογραφίες μελών

ΣΧΟΛΙΑ, ΙΔΕΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

Πες τη γνώμη σου, κάνε μια πρόταση ή απλά ρώτα! Για κάθε σχόλιο σου θα κερδίσεις και 20 βαθμούς!!!!!!

Όνομα 
e-mail 
Σχόλιο 

RSS feeds RSS feed ΝΕΩΝ ΣΥΝΤΑΓΏΝ


 
Προσφατα Σχολια
ετσι πρέπει να είναι οι εύκολες συνταγές...(από Maria)
Περισσότερα...

Μου αρέσει, είναι πολύ εύκολη! ...(από Panos)
Περισσότερα...

poli kali sintagi....(από katomerischristos)
Περισσότερα...

poli orea sintagi....(από κατωμερης χρηστος)
Περισσότερα...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ Σ...(από panagiota)
Περισσότερα...




ΡΩΤΑ ΤΟΝ Chef!
Πες μας την απορία σου και εμείς θα ψάξουμε για την απάντηση

Το όνομα σου:
Το e-mail σου:
Η ερώτηση σου:

ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!
Σου αρέσουν τα δώρα?
Εμάς μας αρέσει να χαρίζουμε! Μάζεψε βαθμούς και κέρδισε δώρα! Κάθε φορά που σχολιάζεις μια συνταγή, στέλνεις μια φωτογραφία της γαστρονομικής δημιουργίας σου ή απλά και μόνο ψηφίζεις μια συνταγή τότε ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!

Yumyum Pointmania!>>>

Θέλετε να δοκιμάζετε πρώτοι τις νέες συνταγές; Απλά εγγραφείτε στο δωρεάν Newsletter μας και ταυτόχρονα κερδίστε 100 points!

Copyright © 2009 yumyum.gr
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή
διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο,
χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.